2010. április 30., péntek

Itt a nyár

Igen, itt a nyár, nem csak mert reggel már csak egy pólót meg egy cicanacit és maximum egy kis szvettert kapok magamra, nemcsak, mert jó melegen süt a Nap és sok-sok vizet iszunk (na de milyet! ...majd mindjárt írok erről is), hanem azért, mert a Mami ma bekente az arcomat a naptejjel. Fújj...azt nem szeretem, de minden más, ami nyári öröm...jöhet.
Ja, a vizünk. Kísérleti jelleggel Mami bevezette nálunk a PI vizet. Nem, nem egy fél pipi van benne, hanem így hívják, hogy PI, nagyon tiszta, nagyon egészséges és én is megiszom. És annyira viccesen jutunk hozzá. Kannával felszerelkezve megyünk a bio boltba és úgy töltik meg, valami hosszú kígyó szerű csapról. Na most már mi nagyon egészségesek vagyunk....az a napi egy-két falat csoki, meg ropi, gumimaci, mosatlan eper a zacsiból hazafelé a piacról, már igazán belefér.....

Tegnap jó későn értünk haza a Koppányéktól, még a Mami is kipurcant, mert újra köröket fut és a csodás ötös számot emlegeti. Egy ötöst akar elveszteni. Asszem kilót. Hát Mami én azon leszek, nem hagylak pihizni, még annyira sem, mint eddig. Szóval Koppányéknál volt a "haramia parti". Mivel már teljesen publikus én is világgá kürtölöm, hogy Koppánynak kistestvére lesz.....Szupi, együtt fogunk babázni (igazi-babázni szeptemberben)
Holnap csak sikerül lakásnézőbe mennünk Budapestre, de aztán sietünk haza, mert grillpartira megyünk. Ennek megfelelően holnap valószínű nem tudok jelentkezni, mert csak alvásra jövök haza és Nagypapa lesz a bébiszitterem. Vasárnap meg Anyák napi különkiadással fogok jelentkezni (Apu segítségével, ami biztos nagy szám lesz:-)), úgyhogy várok vissza minden barátomat, családtagomat és kedves olvasómat, beszámolok mindenről.
Puszi, Lulu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése