2010. április 27., kedd

Csizmás kandúr

Ébredés után, miután negyedszer kiáltottam, hogy "AAAAAnyaaaaaaaaaaa", megérkezett, ő, álmos szemekkel köntösben és azzal köszöntött, hogy ma megyünk a színházba megnézni a Csizmás kandúrt Sárával és Koppánnyal (ahogy tegnap már beharangoztam).
Korán indultunk, hogy Koppánnyal a színház előtt még tudjunk egy kicsit döngetni a motoron. A parkolóban két néni kért útbaigazítást a színházhoz (ez még később fontos lesz, csak azért írom....), de Koppánnyal nem is nagyon figyeltük, csak azt, hogy minél előbb gurulhassunk. Szóval a következő videó a motorozásunkról készült és csak erős idegzetűeknek ajánlom, Nagypapának megnézni kifejezetten Tilos. (Azért annyit megnyugtatásul, hogy Papa, higgyed ezt már sokszor gyakoroltam és nem is olyan gyorsan gurulok le az emelkedőről.....de komolyan!)






10 perccel kezdés előtt beadtuk a portára a motort és igyekeztünk elfoglalni a helyünket. Előtte Mami kattintott még rólunk párat.
Itt az előadás előtt:






És bent....












Az előadás kicsit nem úgy indult, mint a Süsü, mert bábok nem voltak, csak igazi emberek vicces ruhákban. De aztán beindult az egész mese és szuper volt. Igaz a csizmás kandúr elég ismerős volt és többször is odajött hozzánk, például, amikor gyerekeket hívtak fel a színpadra, vagy amikor egy nagy tálcáról megkínáltak minket répával, ami amúgy a királyi palota étke volt, vagy az elején is hozzánk jött egyedül oda a csizmás kandúr köszönni és meg is simogatta a fejem. Az egész nézőtéren csak mi voltunk olyan kitüntetett szerepben, hogy velünk foglalkozott a főszereplő. Ez, amúgy nagyon jól esett nekünk. (Persze drágám, meg neki is jól esett, amikor a parkolóból útba igazítottuk, hogy hol tud parkolni ingyenesen egész nap, meg hogy hol van a színház, merthogy a "csizmás kandúr" kért útbaigazítást korábban emberalakban......Mami-)


Az előadás hamar véget ért, a molnár legkisebb fia elvehette feleségül a királylányt, így nagyon boldogan indultunk haza. Otthon egy szundinyi időm volt és már jöttek is Koppányék és mentünk a délutáni tekergésre. Motoroztunk, üdítőztünk és burkoltunk egy sonkás croissant-ot, meg tic-tac-ot.
Holnap megyek a szivárványkába, úgyhogy most sietősen ágyba bújok, mert eléggé kifárasztott a mai szupi nap.
Puszi, Lulu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése