2010. április 22., csütörtök

Budapesten nincs eladó lakás

Elmondom, hogy min dolgozunk Mamival lázasan.
Vesszük a laptopot. Beír valamit Mami a felső sorba és egy csomó-csomó lakás ugrik elő, ami eladó "elvileg" és ahova mi is szívesen költöznénk. De! És itt ugrik a majom a vízbe. Mert nem úgy van, hogy valami meg van hirdetve és azt Te megveszed. Egy fenét. Szóval addig minden rendben, hogy gép bekapcsol, Mami pötyög, lakások ugranak elő, Mami ujjong, mutogat: "Látod Lulu ez lesz a Te szobád, itt lesz a kerted, itt fognak Mamiék aludni"...mutatja sorba a szobákat....Aztán Mami nyomtat én kiszedem és sorba rendezem Mami előtt a papírokat (képzelhetitek azt a sorrendet...:-) ...LOL...)És már beleélném magam és már meg is találnám a megfelelő helyet magamnak és a Bá-nak is, amikor Mami felhívja a megadott telefonszámot, hogy megnézhessük az egészet élőben, amikor a következő, igen válogatott kifogásokat kapjuk (és ezek csak a cifrábbak, az egyszerűbbeket nem is írom):
"A privát kertbe a szomszédok is bemászkálhatnak!"
"Már nem foglalkozom az ingatlannal!"-jajj
"Már eladták!"-jajj-jajj
"Egy szakadék szélére épült és a kert vége oda esik!"-jajj-jajj-jajj
"Nem érünk rá megmutatni vasárnap!"-jajj-jajj-jajj-jajj
És ennyi. Igen válasz, az nuku. Kinyomtattunk vagy 50 oldalt (Gondolhatjátok mit dolgoztam mire sorba raktam Maminak a lapokat--és mire sorba rakta Mami, miután én sorba rendeztem minden egyes kinyomtatott oldalt), ez azt jelenti, hogy kb 20 potenciális kertkapcsolatos lakást kiválasztottunk és egyetlen egyhez sem tudtunk időpontot egyeztetni vasárnapra. Pedig annyit, de annyit dolgoztunk.
Holnap újra dolgozunk ezen és remélem, hogy nagyobb sikerrel járunk.....
Tényleg! Nincs véletlen valakinek eladó lakása, ami felújított, az I, II, XI, XII kerületbe esik, 2 háló+nappalis és kertkapcsolatos? Ha volna, szólj légyszi. Köszi, Lulu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése