2010. május 15., szombat

Papapa szülinapja

Ez a mai fő esemény, Papapa 57 éves ma. Isten éltessen Papapa.
Nemsokára indulunk is, hogy részt vehessünk a szülinapi grillpartin, ami egyrészről szuper lesz, mert ott lesz sok családtagom és, mert tuti, hogy lesz torta is. Másrészről viszont téli állapotok uralkodnak. Fagyos szél fúj, esik az eső és Mami már "learchiválta" a kabátjaimat, gondolván idén már nem lesz szükség rájuk és most lehet, hogy a májusi grillpartin jól jönne az a télikabát! Na mindegy, majd csak becsavar valami melegbe, az ilyeneket a Mami meg szokta tudni oldani.
Különben hogy tetszik a blogom? Még egy picit lesz simogatva, de már kezdi a végleges formát mutatni. Ez lesz a tavaszi-nyári designom....

Papapa, mivel én vagyok az egyetlen kisunokád, nekem kell ellátnom azt a feladatot (egyébként nagyon szívesen teszem), hogy szülinapod alkalmából felköszöntselek "unokailag". Úgyhogy ezt most itt publikusan megteszem, mert nálad valószínűleg úgyis elvonják a figyelmemet a játékok az ágyneműtartóból.
Isten éltessen sokáig, lassan végre kezdődik a kettőnk igazi murija (értsd: nemsokára teniszképes, náladalvós-képes, nálad-nyaralós-képes leszek), úgyhogy vigyázz a lábadra, nehogy megint fájjon és hogy minél tovább az ujjaim köré tudjalak csavarni és viszont. Ja és a Mami kéri, hogy ne kényeztess el túlságosan, de ha gondolod felőlem nyugodtan. Szeretlek, szeretünk Papapa.


1 megjegyzés: