2010. február 3., szerda

Szivárványka

Na, kérem szépen. Az, hogy ma másodszor jelentkezem, az azért van, mert Mami újabb fotókat kapott néhány perce a Niki nénitől, bocsi, Nikitől, amiken be tudok mutatni néhány barátomat a Szivárványkából. Annyira, de annyira örülök Niki, hogy átküldted a fotókat, így közzé tudom tenni, köszi szépen még egyszer, szupi voltál. Megígérem cserébe, hogy Zorkát "tutibiztosfixen" soha meg nem harapom többet, sőt, ha Marci megint neki esik, meg fogom védeni:-) Még egyszer nagyon köszi neked a szép fotókat.

Az első fotón a Noncsival láttok, ő ül a sátorban. Illetve nem csak Noncsival, mert a Félix is feltűnik hátul a színen.







A következő fotón Anikó ül mögöttem. Anikót nagyon szeretem. Nagyon sok dalt és mondókát tanultam tőle, mint például a "Csett Pápára", vagy a "Fújja a szél a fákat" és mindig mikor eltűnik a Bá-m azonnal megkeresi nekem, vagy riadóztatja a többi gyereket, hogy mindenki hagyja abba, amit csinál, eltűnt a Bá, mindenki keresse. Aztán még tisztába is teszi a popóm, szeretget, ha Mami hiányom van és süt, rajzol, sétál, szánkózik és trambulínozik velünk. Persze nem csak velem ilyen, hanem az összes barátommal. Ő itt a tyúkanyó, mi meg a csibék.

A többi képen épp reggelizünk. Ma itt épp kalácsot kaptunk, amit nagyon szeretek, de a kávét, vagy a kakaót sosem iszom meg hozzá. A tejes dolgoktól feláll a szőr a hátamon. Itt a balomon Noémi barátnőmet látjátok. Az ő, meg az én apukám, már csitri korukban együtt kergették a pöttyös labdát a focipálya mellett. És most egy csopiba járunk itt a Szivárványkában. Hát ennyit mára, most tényleg befejezem magam és elmegyek szundizni a Bá-val. Még egyszer köszi, Niki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése