2010. február 14., vasárnap

Be my valentine...Koppány






A mai nap a szerelem jegyében telt. Igazából ez akkora butaság, mert, azt már a pöttöm Pannák és pöttöm Palkók is tudják, hogy ha valaki szeret valakit, az nem korlátozódhat csupán egy napra, ezt már én is tudom, de legalább így volt ürügy arra, hogy Mami virágot kapjon, meg fülbevalót, Apu pedig kencefencét az arcára. Mert ők szerelmesek. És mi sem maradtunk ki a mai szerelmes napból a Koppánnyal, mert délután átjött hozzánk Anyukájával és Apukájával.
Én Koppánytól egy nyakláncot kaptam, amin egy rózsaszínű szívecske lóg, látjátok milyen szép?....), Koppány tőlem meg egy nagy doboz gumicukor szívecskét kapott és minden egyes szívecskén rajta volt az, hogy "szeretlek Téged". Egész délután hancúroztunk, meg sütit ettünk. Szétterítettük az összes játékomat a nappaliban szokás szerint és a vacsora szétmázolása az ebédlőasztalon sem maradt el. De nagyon jól éreztük magunkat. Feküdtünk a padlón, úgy néztük a mesét.


Néha-néha Mamiékat is elszórakoztattuk, nehogy unatkozzanak a szülői traccsparti közben és igyekeztünk minél több gumicukrot elpusztítani.
Koppány és én szeretjük egymást és nem csak azért, mert puszizkodni szoktunk, és nem csak azért, mert fogjuk egymás kezét a cukiban, és nem is csak azért mert együtt döngetjük a motort minden héten, hanem azért....mert.....na mert csak...látjátok.....ránk van írva.....



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése