2010. január 19., kedd

Egy sima kedd

Hello mindenkinek,

ma tulajdonképpen a szokásos kedd volt, annyi kivétellel, hogy ma festegetős nap volt a szivárványvilágban. Ma megtudtam, hogy a bölcsinket igazából szivárványkának hívják és ez annyira tetszik, hogy ezen túl én is így fogom hívni. Szóval ma festegettünk a szivárványkában és az első munkám életemben egy farsangi maszk volt. Nagyon szép lett, Mami el is tette emlékbe.
Délután értem jött a Koppány és kimentünk a Fő térre motorozni egy kicsit, aztán meg Anyu meghívott minket a Marcipánba egy kis eszem-iszomra. Mami ügyi volt, mert elhozta a kis dvd lejátszómat és Fifit, meg Pipit néztünk. A Fifi egyértelmű, a kis virágos mese a Pipi meg a Kis vakond, de én úgy hívom, hogy Pipi.




Aztán ma még rucit is próbáltunk, mert csütörtökön igazi fotózásra megyek, Mr. Gáti Kornél stúdiójába. Lesz egy pillangótündéres is, amit minden nap felpróbálok itthon, mert annyira tetszik. Pörgök, meg forgok benne és van két szárnyam is, de repülni azt még nem tudok. Remélem a Kornél szebb fotókat csinál majd rólam, mint a Mami. Ja és csatolok még egy fotót is. Megtaláltuk a megoldást, hogy hogyan tudok esti mesét nézni, miközben Mamiék a híreket nézik. Íme:






puszi mindenkinek, Lulu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése