2010. szeptember 6., hétfő

Hé...újra itt vagyok

Drága Mindenki,

Este körbeültük az asztalt és vacsoráztunk, amikor megjött a Mikulás....öööö...izé...a Gyuszi, de ajándékot hozott....az ujjá éledt gépünket.
Mindjárt be is üzemeltük és igen, működik él és virul, úgyhogy a blogom is végre életre kel. Igaz Mami biztos inaktívabb lesz, mint nem "dolgozós korában", de igyekszem elmesélni a napi bölcsis élményeimet, hogy minden kedves olvasóm napra kész lehessen belőlem.
Egyszóval bölcsis vagyok. apu reggel visz, mami délután hoz haza. A kettő között pedig a Márti néni és a Zsuzsa néni vigyáz rám, meg a barátaimra.
Mami dolgozik és dagad szépen hasban, ahol a kisöcsém, vagy a kishúgom növekszik szépen....
Különben ezt a dolgot annyira nem értem, hogy hogy kerül a Mami hasába egy baba, de annyira tetszik a dolog, hogy én is mindenkinek megmutatom a pocim és jelzem, hogy abban is egy baba nő. Na mindegy, majd februárban meglátjuk hogy van ez a dolog.
Koppánnyal továbbra is nagyon egy húron pendülünk, együtt járunk a bölcsibe, délután, meg a parkba. Ja és hamarosan megszületik a kisöccse, még a héten előbújik, úgyhogy legalább lepróbálják ezt a "baba-dolgot" és majd a beszámolójából kibogózom hogy működnek együtt a testvérek.

Hamarosan jelentkezem, puszi mindenkinek,
Lulu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése